КлиентиНаши клиенти са:

 • НПНС Индустриал ЕООД
 • В-5-М – Валерий Машев ЕТ
 • Лана Мел АД
 • Подем ЕООД
 • Тролейбусен транспорт Враца ЕООД
 • Никнайс ЕООД
 • ЗММ Стомана АД
 • ЕГГЕД Русе АД
 • Автобусни превози – 98 АД
 • Автосервиз Велико Търново ООД
 • Джамбо 33 ЕООД
 • Пътперфект – Т ЕАД
 • Анадар – принт ЕООД
 • ШИМЕЛ ЕООД
 • Дамасцена Розбио ЕООД
 • ТРИДАН ЕООД
 • КАУМЕТ АД
 • Галера 07 EООД
 • и други